advertentie

Thema 'Toerisme in Hasselt'

Ton Valk wint jaarlijkse fotowedstrijd van Fotoclub Positief

Ton Valk wint jaarlijkse fotowedstrijd van Fotoclub Positief © Fotoclub Positief

Het afgelopen jaar heeft Fotoclub Positief weer gezorgd voor inspirerende lezingen en bijbehorende foto-opdrachten voor haar leden. Zoals gebruikelijk werd er aan het einde van het jaar een interne fotowedstrijd georganiseerd met thema 'Toerisme in Hasselt'. Niet geheel onverwacht kwamen daar meerdere foto’s uit die te maken hadden met Hassailt.

Tijdens de clubavond werden de negen inzendingen door de aanwezige leden beoordeeld op impact, techniek en creativiteit. De winnaar werd Ton Valk die met zijn drone een foto had gemaakt van de kade aan het Zwartewater tijdens Hassailt. Aan hem werd door bestuurslid Wim Slendebroek de wisselbeker uitgereikt.

De ingezonden foto’s worden de komende tijd geëxposeerd in Bibliotheek Hasselt in Hasselt. Ben je benieuwd naar wat Fotoclub Positief allemaal te bieden heeft? Bezoek dan www.fotoclubpositief.nl en/of de facebook-pagina.

2023-12-04 09:07:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.