advertentie

Organisatie in handen van SCAB

Tweede editie Kunstroute Hasselt in derde weekend van oktober 2024

In het weekend van zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober 2024 staat Hasselt weer in het teken van De Kunstroute. Na een succesvolle editie in 2022 kunnen kunstliefhebbers wederom een bezoek brengen aan een groot aantal ateliers, die gevestigd zijn in de Hanzestad. Meerdere kunstenaars nemen deel, maar ook nieuwe namen zijn dit jaar van de partij. Het zijn professionele artistiekelingen met verschillende disciplines zoals schilderen, tekenen, installaties en fotografie. De ateliers/huizen op de route zijn te herkennen aan een rond uithangbord voorzien van het logo van De Kunstroute.

De Kunstroute voert dit jaar niet alleen langs ateliers van plaatselijke kunstenaars, maar ook langs exposities in het Oude Stadhuis en Het Teeuwland. Een programmaboekje (met route en deelnemers, red.) op zakformaat is te verkrijgen bij TIP Hasselt, Bibliotheek Hasselt en diverse winkeliers.

2024-10-09 16:11:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.