advertentie

Zichtbaar en herkenbaar

Crisisorganisatie Veiligheidsregio IJsselland zichtbaar in groen

Crisisorganisatie Veiligheidsregio IJsselland zichtbaar in groen

Crisisorganisatie Veiligheidsregio IJsselland zichtbaar in groen© Veiligheidsregio IJsselland

De crisisorganisatie van Veiligheidsregio IJsselland beschikt sinds kort over groene voorrangsvoertuigen met blauw-witte striping. De bestuurders zijn officieren van dienst Bevolkingszorg en Communicatie. Hun taken binnen de crisisorganisatie liggen op het terrein van opvang en verzorging van mensen tijdens (brand)incidenten, rampen of crises en informatie verstrekken aan publiek en pers.

LEES MEER... | DINSDAG, 09.01.24
advertentie

Burgernetactie Genemuiden afgerond

Overval in Genemuiden, politie verspreidt signalement

In verband met een overval in Genemuiden op woensdagavond 3 januari 2024 zoekt de politie een man, breed postuur, ongeveer 30 jaar oud, 1.80 m. lang, zwart regenpak met drie witte strepen op de borst en gouden (plastic) tas bij zich. 

LEES MEER... | WOENSDAG, 03.01.24
advertentie

'Rondom carbidschieten geen bijzonderheden te melden'

Beheersbare jaarwisseling in Veiligheidsregio IJsselland

De brandweer in IJsselland is vanaf 31 december 0.00 uur tot 1 januari 8.00 uur 47 keer uitgerukt voor incidenten. Dat heeft Veiligheidsregio IJsselland bekendgemaakt. In regio IJsselland kijken de hulpverleners van de brandweer terug op een goede sfeer. In Raalte, Diepenveen en Zwolle werd de brandweer ingezet op enkele grotere woningbranden. Daarnaast waren er enkele kleine branden in onder andere containers. Op sommige plekken in de regio werd de jaarwisseling al eerder gevierd op zaterdag. Ook die dag zijn er geen noemenswaardige incidenten geweest. Er werden deze dagen geen meldingen gemaakt van agressie of geweld tegen brandweermensen.

LEES MEER... | DINSDAG, 02.01.24
advertentie

Burgemeester Bilder ondertekent samenwerkingsovereenkomst

Zwartewaterland sluit aan bij Meld Misdaad Anoniem