advertentie

Sluzigers oppermachtig op Sportpark de Uiterdijken

DESZ boekt grote overwinning in Blokzijl

Op Sportpark de Uiterdijken in Blokzijl stond afgelopen zaterdag een wedstrijd op het programma tussen SV Blokzijl en SV DESZ. Na twee bekerduels te hebben verloren van naaste buren Genemuiden en Hasselt was Blokzijl de tegenstander. Bij een hete septemberzon gaf de scheids het fluitsignaal om te beginnen.

LEES MEER... | MAANDAG, 18.09.23
advertentie

IJsselmeervogels - SC Genemuiden 2-2 (2-1)

Sportclub nog ongeslagen na gelijkspel tegen IJsselmeervogels

Sportclub nog ongeslagen na gelijkspel tegen IJsselmeervogels

Sportclub nog ongeslagen na gelijkspel tegen IJsselmeervogels© Helmich Lubberts

Het weerzien met de rooien op de Westmaat is voor Sportclub Genemuiden is geëindigd in een 2-2 eindstand. Het werd opnieuw een wedstrijd in dit nog prille seizoen die het aankijken meer dan waard was. Opnieuw stonden er twee teams op de groene grasmat die er iets van wilden maken.

LEES MEER... | MAANDAG, 18.09.23
advertentie

Iedereen is welkom op vrijdag 27 oktober 2023

PANNA! Magazine komt langs bij SC Genemuiden

Wil jij een te gekke voetbaldag beleven, een echte ster worden en kans maken op een plek in een van de PANNA! Sterrenteams? Doe dan mee aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldag op vrijdag 27 oktober bij SC Genemuiden, georganiseerd vanuit PANNA! Magazine, het grootste jeugdvoetbalmagazine van Nederland! In de herfstvakantie op vrijdag 27 oktober kunnen jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar meedoen aan het grootste voetbalfeestje van Nederland.

LEES MEER... | MAANDAG, 11.09.23
advertentie

Hasselters winnen op Cingellanden in Zwartsluis met 1-3

DESZ wederom onderuit in bekerstrijd tegen Olympia'28

DESZ wederom onderuit in bekerstrijd tegen Olympia'28

DESZ wederom onderuit in bekerstrijd tegen Olympia'28© DESZ | Danny Moorman

Op zaterdag 9 september 2023 speelde DESZ 1 haar tweede bekerwedstrijd tegen buurman Olympia'28. Zaak voor de ploeg uit Zwartsluis om na de grote nederlaag tegen Genemuiden wel tot een goed einde te brengen. De Sluzigers begonnen wederom slap aan de wedstrijd en dat resulteerde in een snelle achterstand, want binnen vijf minuten was het al raak voor de Hasselters. Na deze wake-up call herpakte DESZ zich aardig en creëerde in het verdere verloop van de eerste helft toch een handjevol goede kansen. Zo schoot Moorman vanaf een goede positie voorlangs en was het Krabbe die tweemaal een één-op-één met de keeper miste. En zo was het Olympia'28 dat met een goed ingestudeerde corner vlak voor rust de 0-2 op het bord zetten.

LEES MEER... | MAANDAG, 11.09.23
advertentie

SC Genemuiden - v.v. Eemdijk 4-0 (2-0)

Sportclub Genemuiden legt Eemdijk met 4-0 over de knie