Van dinsdag 23 juli t/m vrijdag 26 juli 2024

Activiteitenweek 'groengelovig' Hervormde Gemeente Hasselt

In de eerste week van de zomervakantie van dinsdag 23 juli t/m vrijdag 26 juli 2024 komt de Hervormde Gemeente Hasselt (Grote Kerk) in beweging tijdens de activiteitenweek 'groengelovig'. Op deze manier hopen zij een steentje bij te dragen aan een schonere en betere wereld. De week wordt gevuld met een samenzijn en activiteiten, zoals inzameling van recyclebare producten. Leden van het kernteam 'groengelovig activiteitenweek' zijn woensdag 24 juli 2024, van 10.00 - 13.00 uur aanwezig bij diverse sorteer- en inleverdepots in Hasselt.

LEES MEER... | VRIJDAG, 12.07.24
advertentie

Hervormde gemeente De Baak verwelkomt nieuwe predikant

Ds. Hanja van Essen – Abarbanel doet intrede in Hasselt

Ds. Hanja van Essen – Abarbanel doet intrede in Hasselt

Ds. Hanja van Essen – Abarbanel doet intrede in Hasselt© Gerrit Slurink

De Hervormde gemeente van Hasselt, De Baak heeft met de intrede van ds. Hanja van Essen - Abarbanel met ingang van 23 juni 2024 een nieuwe predikant. Ds. Hanja van Essen – Abarbanel was eerder predikant in Zetten. 

LEES MEER... | MAANDAG, 24.06.24
advertentie

Organisatie is in handen van Hervormde Gemeentes in Genemuiden en Hasselt

Interkerkelijke jongerenavond in Genemuiden

Op donderdag 23 mei 2024 is er een interkerkelijke jongerenavond in Genemuiden. Ds. M. Krooneman uit Urk spreekt over het thema 'Sta je in brand?!'. De avond in het Hervormd Centrum van Genemuiden begint om 19.45 uur. Iedereen is welkom.

LEES MEER... | WOENSDAG, 08.05.24
advertentie

Tentdienst Zwartsluis op zondag 21 april 2024

KIZ: 'De Koning zet alles op zijn kop'

De Kerken in Zwartsluis (KIZ) organiseren op zondag 21 april 2024, op het evenemententerrein aan de Berkenlaan te Zwartsluis, een gezamenlijke tentdienst. Het belooft een inspirerende dienst te worden, waarbij Margriet van de Bunt zal spreken. Muzikale medewerking wordt verleend door de band Zuiver, en thema is 'De Koning zet alles op zijn kop'. 

LEES MEER... | MAANDAG, 15.04.24
advertentie

In de Grote of Sint Stephanuskerk Hasselt

Passie- en paasconcert met Mannenkoor Stereo

Op donderdag 28 maart 2024 geeft Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo een passie- en paasconcert in de Grote of Sint Stephanuskerk in Hasselt. Het mannenkoor zingt liederen en Psalmen waarin het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus centraal staat. Aan deze avond werken verder mee: Marco den Toom (orgel), Johan Bredewout (piano), Arjan en Edith Post (trompet) en Csaba Erdös (cello). Tenira Sturm zal als mezzo-sopraan meewerken. Theo Segers is de lector op deze avond.

LEES MEER... | DINSDAG, 19.03.24
advertentie

Verhalenverteller Peters gefascineerd door de verhalen in de Bijbel

Burgemeester Bilder verricht openingshandeling VerhalenArk