advertentie

Leden gaan weer richting Thialf!

Trainingsgroep Het Zwartewater klaar voor nieuw schaatsseizoen

Hoewel het de afgelopen dagen nog volop zomer was in Nederland, trekt Trainingsgroep Het Zwartewater aanstaande vrijdag 13 september opnieuw met een grote groep leden richting Thialf om daar de schaatsen weer onder te binden. Wekelijks zullen ze hier onder begeleiding van een aantal trainers aan hun schaatstechniek, conditie en snelheid schaven. Op vrijdag trainen de leden van 19.00 - 20.00 uur, vertrek vanuit Hasselt is om 18.00 uur. De jongste pupillen (vanaf 8 jaar) krijgen training op de 333m-baan en de jongeren en volwassenen rijden hun rondjes op de snelste 400m laaglandbaan ter wereld. Tevens wordt er door een aantal leden op dinsdag in het recreatieve uur getraind van 20.15 - 22.30 uur.

Meetrainen?
Wil je dit seizoen als nieuw lid mee? Aanmelden is nog steeds mogelijk! Liever eerst een keer met ons mee schaatsen om zo aan de sfeer te proeven? Voor potentiële nieuwe leden is het mogelijk om twee keer voor 5 euro per keer met onze club op vrijdag mee te trainen. Stuur hiervoor een mailtje naar schaatsen@trainingsgroephetzwartewater.nl

Trainers gezocht. Iets voor jou?
De club is op zoek naar extra trainers om zo de leden extra begeleiding te kunnen bieden. Je hoeft hiervoor (nog) geen diploma in je bezit te hebben; dit is eventueel wel mogelijk op kosten van de club. Tevens ontvang je een vergoeding voor het geven van de training. Doe jij bijvoorbeeld een opleiding in de richting van Sport & Bewegen en lijkt het je leuk om een paar keer een training te geven? Of moet je een (maatschappelijke) stage lopen? We komen graag met je in contact! 

Meer informatie
Voor meer informatie kan er een bericht worden gestuurd, per e-mail: schaatsen@trainingsgroephetzwartewater.nl Meer informatie over lidmaatschap en de club is ook te vinden op www.trainingsgroephetzwartewater.nl

2024-09-09 13:55:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.