advertentie

Vrijstaande woning in Zwartsluis genomineerd

Wie woont in het duurzaamste huis van Overijssel?

Welke woning verdient de titel ‘Duurzaamste huis van de Overijssel’? Van 14 februari tot en met 1 maart 2024 kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. Huiseigenaren zijn vaak jarenlang bezig geweest met het (ver)bouwen van hun duurzame huis. Acht Overijsselse genomineerden vertellen graag over hun aanpak en laten nu trots het resultaat zien. Ook uit deze gemeente doet een woning mee. Het huis met de meeste stemmen wint de publieksprijs van het Duurzaamste Huis van Overijssel. Binnen de gemeente Zwartewaterland is één vrijstaande woning (bouwjaar 1999) genomineerd. De woning staat in Zwartsluis.

LEES MEER... | DONDERDAG, 15.02.24
advertentie

DigiHulplijn gratis telefonisch bereikbaar voor alle digitale vragen

Start campagne ‘Dubbel beveiligd is dubbel zo veilig’

Vandaag start de Rijksoverheid campagne ‘Dubbel beveiligd is dubbel zo veilig’. Deze campagne is een initiatief van het ministerie van Justitie en Veiligheid en is bedoeld om Nederlanders te stimuleren tweestapsverificatie in te stellen voor e-mail en andere accounts.

LEES MEER... | DINSDAG, 06.02.24
advertentie

Samen de schouders eronder!

Ondernemerskring Genemuiden start nieuwe jaar in De Kaaihof

Ondernemerskring Genemuiden start nieuwe jaar in De Kaaihof

Ondernemerskring Genemuiden start nieuwe jaar in De Kaaihof© OK Genemuiden

Op 11 januari 2024 gaven meer dan 120 ondernemers uit Genemuiden het startschot voor het nieuwe jaar 2024. Traditiegetrouw vond de nieuwjaarsreceptie plaats bij De Kaaihof in Genemuiden, waar aanwezigen werden geïnspireerd door een korte nieuwjaarsspeech van voorzitter Berthran Selles en motiverende woorden van burgemeester Bilder.

LEES MEER... | DINSDAG, 16.01.24
advertentie

Merk Betap blijft behouden

Condor Group en Betap bundelen krachten

Condor Group neemt daartoe 100% van de aan- delen van branche- en streekgenoot Betap over. Met het samengaan kan beter en succesvoller worden ingespeeld op de verwachtingen en de behoeften van de klanten en de dynamiek in de markt. Daarnaast zullen de integratie van de ervaren werknemers en innovaties van Betap het portfolio van Condor Group verder versterken.

LEES MEER... | VRIJDAG, 29.12.23
advertentie

Stuivenbergstraat en Meester Steenbergenstraat

Wetland Wonen organiseert inloopavond voor nieuwbouw Genemuiden

Wetland Wonen is bezig met de voorbereiding op de bouw van zeven sociale huurwoningen en 21 appartementen voor sociale verhuur aan de Stuivenbergstraat en Meester Steenbergenstraat in Genemuiden. Tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 28 november 2023 in 'd Overtoom informeert de woningcorporatie u graag over dit plan. U bent van harte welkom om de tekeningen te komen bekijken. Ook zijn medewerkers van de gemeente Zwartewaterland en Wetland Wonen aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Inloop van 18.30 - 20.30 uur.

LEES MEER... | WOENSDAG, 15.11.23
advertentie

Ontwerpbesluit voor de eerste 22 appartementen ligt ter inzage

Nieuwe huurwoningen bij De Meente in Genemuiden een stap dichterbij