advertentie

Opbrengst ten bate van De Schans in Zwartsluis

Verkoopmiddag Welfare Nieuwe Schans Zwartsluis

De Welfare Nieuwe Schans in Zwartsluis houdt weer haar verkoopmiddag. Dit keer op vrijdag 8 december 2023. De Welfare wordt volledig gerund door vrijwilligers en de afdeling Zwartsluis is nu onderdeel van Woonzorgcentrum De Schans in Zwartsluis. Doel is het bevorderen van het welzijn van ouderen en eenzamen in de samenleving. De belangrijkste activiteit van de Welfare in Zwartsluis is het handwerken met ouderen. Regelmatig houdt de Welfare in Zwartsluis verkoopmiddagen.

Tijdens de verkoopmiddag is er een verkoop van vertrouwde artikelen die door ouderen in Zwartsluis zijn gemaakt. Ook worden er bloemstukjes verkocht en zijn er knieperties bij de koffie of de thee. En natuurlijk kunnen er ook weer lootjes via de verlotingsboom gekocht worden.

Het geld dat deze middag wordt ingezameld is volledig bestemd voor de activiteiten van Woonzorgcentrum de Schans in Zwartsluis. Wie de Welfare wil ondersteunen wordt dan ook van harte uitgenodigd om naar de verkoopmiddag te komen en hier te snuffelen tussen de eigen gemaakte producten.

De verkoopmiddag is 14.30 tot 16.30 uur.

 

2023-11-25 11:59:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.