advertentie

In het weekend van vrijdag 16 augustus t/m zondag 18 augustus 2024

Afsluiting Erfgoedtour LVBHB in Hanzestad Hasselt

Afsluiting Erfgoedtour LVBHB in Hanzestad Hasselt© DKN | RDV

De afsluiting van het 50 jarig jubileum van de Landelijke Vereniging Behoud Historische Beroepsvaart (LVBHB) zal deze zomervakantie plaatsvinden in Hasselt. In het weekend van 16 t/m 18 augustus 2024 eindigt de 'Erfgoedtour LVBHB' met zo'n honderd historische bedrijfvaartuigen aan de kades van de Hanzestad. Op zondag 18 augustus 2024 varen de leden van de LVBHB weer uit. Om deze dagen goed te laten verlopen zijn er enkele verkeersmaatregelen nodig. Bewoners van de Hasseltse binnenstad ontvangen eerdaags een brief met de benodigde informatie. Het bestuur van Stichting Hassailt laat weten uit te kijken naar deze bijzondere ontmoeting.

Het stichtingsbestuur van Hassailt en de gemeente Zwartewaterland zijn (nauw) betrokken om LVBHB, met de bijbehorende ledenreünie te ondersteunen. Het betreft echter een activiteit van de LVBHB zelf, derhalve worden er geen andere activiteiten in dit weekend georganiseerd.

2024-07-11 13:32:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.