advertentie

Serenade voor jubilerend echtpaar in Hasselt

Henk en Jannie de Jonge benoemd tot ereleden Hasselts Fanfare

Henk en Jannie de Jonge benoemd tot ereleden Hasselts Fanfare© Gerald Beens

Afgelopen zaterdagavond zijn Henk en Jannie de Jonge verrast met een serenade door het orkest en de drumband van Hasselts Fanfare voor hun 50 jarig huwelijk. Ook ontving het jubilerend echtpaar een oorkonde uit handen van voorzitter Winfred Mijnten met de vermelding dat ze benoemd zijn tot ereleden van de muziekvereniging. Het echtpaar is al jaren nauw betrokken bij Hasselts Fanfare.

Henk heeft zich als slagwerker in het A-orkest en als tamboer bij de drumband jarenlang verdienstelijk gemaakt voor de vereniging. Ook heeft hij met enthousiasme een belangrijke rol vervuld binnen de evenementencommissie en wist hij door zijn voorbereiding(en) en begeleiding talloze verenigingsactiviteiten tot een succes te maken. Zijn vrouw Jannie hield jarenlang de bar en keuken van het vereningsgebouw up-to-date. Ook haar tomeloze inzet in het uniform comité en ondersteuning bij tal van andere activiteiten worden door alle leden geroemd.

2023-10-16 09:54:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.