DESZ - Elim 2-1 (0-0)

DESZ nadert lijfsbehoud na cruciale driepunter tegen Elim

DESZ wist zaterdag 11 mei 2024 de overwinning te behalen in een cruciale wedstrijd voor lijfsbehoud. De strijd tegen Elim was intens, met kansen over en weer, maar het was de vastberadenheid van DESZ die uiteindelijk de doorslag gaf. Ingmar Lassche zette DESZ na rust op 1-0. DESZ verzuimde de voorsprong goed uit te spelen en leed constant slordig balverlies. Het was Elim dat steeds gevaarlijker werd. Dat resulteerde ook verdiend in de 1-1. Een voorzet vanaf de rechterkant werd door aanvoerder Boertien binnengekopt bij de tweede paal.

Uiteindelijk was het toch DESZ dat aanspraak maakte op de drie punten. Een afstandsschot van Eilander zorgde ervoor dat in de 90ste minuut de 2-1 op het bord kwam en deed DESZ prima zaken om lijfsbehoud.

Met nog twee uitdagingen voor de boeg tegen Rouveen en Meppel, zal het team alles op alles moeten zetten om de veilige haven te bereiken. Deze overwinning zal DESZ een boost geven.

2024-05-13 09:07:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.