advertentie

Stuivenbergstraat en Meester Steenbergenstraat

Wetland Wonen organiseert inloopavond voor nieuwbouw Genemuiden

Wetland Wonen is bezig met de voorbereiding op de bouw van zeven sociale huurwoningen en 21 appartementen voor sociale verhuur aan de Stuivenbergstraat en Meester Steenbergenstraat in Genemuiden. Tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 28 november 2023 in 'd Overtoom informeert de woningcorporatie u graag over dit plan. U bent van harte welkom om de tekeningen te komen bekijken. Ook zijn medewerkers van de gemeente Zwartewaterland en Wetland Wonen aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Inloop van 18.30 - 20.30 uur.

Tijdens deze inloopavond wordt geen informatie gegeven over de verhuur van woningen. Er is nog niet bekend hoe de toewijzing van de huurwoningen verloopt en wat de huurprijzen worden. Later wordt een bijeenkomst georganiseerd voor mensen die deze woningen willen huren. Om straks in aanmerking te komen voor één van de woningen moet u staan ingeschreven op www.dewoningzoeker.nl Dat kunt u nu alvast doen.

2023-11-15 11:49:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.