Met diverse activiteiten voor jong en oud!

Volksfeest Oranjevereniging Genne e.o. op 29 juni 2024

Het volksfeest van de Oranjevereniging Genne en omstreken is dit jaar op zaterdag 29 juni 2024. Er zijn diverse activiteiten, voor jong en oud! Alle activiteiten zijn op het feestterrein aan de Klinkerweg.

De feestdag begint om 13.30 uur met diverse spelletjes voor de kinderen. Hieraan kan er door de kinderen t/m 14 jaren deel genomen worden aan een spellencircuit. Voor iedere leeftijdscategorie heeft de vereniging prijzen beschikbaar.

Om 20.00 uur wordt begonnen met de spelen voor de ouderen. De vereniging heeft weer leuke spelen voor volwassenen waaronder dé Alleskunner van Genne. Een en ander vind plaats onder vrolijke muzikale klanken en onder het genot van een hapje en een drankje. Medewerkers van de Oranjevereniging staan de gehele dag in de tent waar men terecht kan voor consumpties. Ook zijn fraaie prijzen te winnen tijdens de inmiddels traditionele verloting. Het is zeker de moeite waard om naar Genne te komen. U kunt de consumptie’s per pin afrekenen en er is muntverkoop – contant ook mogelijk.

2024-06-13 14:32:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.