advertentie

De Zwartewaterkrant geeft vrijkaarten weg voor Noah's Ark

VerhalenArk (Noah's Ark) meert aan in Hanzestad Hasselt

VerhalenArk (Noah's Ark) meert aan in Hanzestad Hasselt© SamDV.NL

De VerhalenArk (Noah's Ark) komt naar Hasselt. De VerhalenArk (vier etages, red.) neemt je mee op een reis met verhalen van Adam en Eva, Kaïn en Abel, Noach, Abraham, Mozes, én van Pasen tot Pinksteren. De Boom des Levens, die door de hele Ark groeit, verbindt de verhalen en laat het geheim zien van het Nieuwe Testament. Burgemeester Bilder van Zwartewaterland verricht op zaterdag 16 maart 2024 om 15.00 uur de opening.

Wil je kans maken op vrijkaarten voor De Ark van Noach - Arkmuseum?
Stuur dan uiterlijk vóór zaterdag 16 maart 2024, 15.00 uur een e-mail naar: redactie@zwartewaterkrant.nl met onderwerp ‘Win Familieticket De Ark van Noach - Arkmuseum, te Hasselt', voorzien van jouw voor-, en achternaam, adres en telefoonnummer(s). Met twee winnaars wordt uiterlijk dinsdag 19 maart 2024 contact opgenomen. Elke winnaar ontvangt één familieticket (2 volwassenen + 2 kinderen t/m 14 jaar.). Over de uitslag van de winactie en de toekenning van prijzen kan niet worden gecorrespondeerd. De prijzen zijn persoonsgebonden en staan op naam van de winnaar. De prijzen zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor geld of voor andere producten of diensten.
 
Tickets en openingstijden
Het eerste drijvende Bijbelse themapark van Europa, De Ark van Noach - Arkmuseum, ligt vanaf deze week aangemeerd nabij Hubo Bouwmarkt Hasselt, Buiten de Enkpoort 15. De Ark is vanaf zaterdag 16 maart 2024, gedurende drie aaneengesloten maanden, geopend. Tickets en openingstijden via: www.arkmuseum.eu/ticket/

2024-03-14 16:10:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.