advertentie

Woensdag 13 september 2023, van 20.00 tot 21.00 uur

Online informatieavond over hybride warmtepompen

Steeds meer woningeigenaren kiezen voor een hybride warmtepomp. U bespaart daarmee op uw stookkosten. Wat de mogelijkheden en kosten voor u zijn, hoort u tijdens de online informatieavond op woensdag 13 september van 20.00 tot 21.00 uur. Alle woningen moeten in 2050 van het aardgas af zijn. Dit kan door de aanschaf van een warmtepomp. Een hybride warmtepomp halveert direct uw gasverbruik. Bovendien vermindert u de uitstoot van CO2.

Geen grote aanpassingen en investeringen
Met een hybride warmtepomp verwarmt u op stroom. Als het flink koud is, heeft u de mogelijkheid om ook nog gedeeltelijk op gas te verwarmen. Bij veel woningen is dit al mogelijk zonder hele grote aanpassingen en investeringen. Uw huis is dan nog niet helemaal aardgasloos maar u zet wel een stap in de goede richting.

Online aanmelden
Denkt u na over de vervanging van uw cv-ketel? Of wilt u nu ook al stappen zetten om van het aardgas af te gaan? Dan kan een (hybride) warmtepomp voor u interessant zijn. Tijdens de online informatieavond op woensdag 13 september krijgt u meer informatie over hybride warmtepompen. U kunt zich nu online aanmelden voor deze informatieavond.

Na afloop van het webinar kunt u zich aanmelden voor een gratis energie-adviesgesprek met onze energieadviseur.

2023-08-22 12:11:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.