Toerseizoen tot 20 oktober 2024

Motor-Event MTC Hasselt met toertocht en behendigheidswedstrijd

Op zaterdag 13 juli 2024 organiseert MTC Hasselt haar jaarlijkse motor-event, een niet te missen dag voor motorliefhebbers. Of je nu lid bent van MTC Hasselt of niet, iedereen is welkom om deel te nemen aan de activiteiten. De dag begint met een motortoertocht van ongeveer 100 kilometer. Vanaf 12:45 uur ligt er een route voor je klaar bij het clubgebouw aan de Burgemeester Malcorpslaan. Voor 1 euro per deelnemer kun je meedoen aan deze prachtige rit. Vertrek om 13:00 uur.

Behendigheidswedstrijd en kidsfun
Wanneer de toertocht-rijders terug zijn gaat het programma verder met een behendigheidswedstrijd op het parkeerterrein bij het clubgebouw. Het parcours biedt een uitdagende mix van bijzondere verrichtingen uit het motorexamen, maar dan met een uniek MTC-Hasselt sausje. De deelnemers stappen allemaal op dezelfde lesmotor om hun motorskills te laten zien. Met een geldig motorrijbewijs en een héél klein beetje lef kun je al meedoen. De wedstrijd start naar verwachting rond 16:00 uur. Ook de volgende generatie motorrijders wordt niet vergeten. Met hun eigen (loop)fiets kunnen ook de kids een parcours rijden. En er is speciaal materiaal aanwezig waarmee de kleinsten zich kunnen vermaken. Verder kan de jeugd zich uitleven op het springkussen.

Toeschouwers zijn welkom
Wil je niet meedoen, maar loop je wél warm voor motoren? Ook dan ben je van harte welkom. Kom gezellig langs bij het clubgebouw van MTC Hasselt aan de Malcorpslaan en proef de sfeer!

Het toerseizoen loopt nog tot 20 oktober
Zo rijden we op 28 juli de Recyclerit en op de dinsdagavond van 't Euifeest de Euifeesttoertocht. De maand september staat in het teken van het 40 jarig jubileum van de motorclub. Op zaterdag 7 september is er daarom een speciale jubileumtoertocht. Een week later, op zondag 15 september, staat de befaamde Skaopekuukiesrit op de kalender. En op 20 oktober sluit het toerseizoen met de Snertrit. Voel je vrij om aan te sluiten! De complete toerkalender vind je op www.mtc-hasselt.nl

2024-07-08 10:52:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.