advertentie

Dorcas kledingdepot aan Boerweg 2a

Cees Wursten: 'Blijf uw kleding brengen want uw hulp is nodig!'

Cees Wursten: 'Blijf uw kleding brengen want uw hulp is nodig!'© Dorcas

Al meer dan 30 jaar is er een Dorcas kleding/textiel inzameldepot in Hasselt. Bij dit inzamelpunt op de Boerweg 12a kunt u uw kleding brengen die u niet meer draagt. 'Op deze manier helpt u mee om structurele inkomsten te realiseren waarmee Dorcas kansrijke leefomstandigheden opzet voor kwetsbare mensen. Blijf uw kleding brengen want uw hulp is nodig!', aldus Cees Wursten, die al vele jaren bij Dorcas betrokken is.

Bij het Dorcas inzameldepot op de Boerweg 12a kunt u uw kleding en andere textiel brengen in gesloten zakken. Het is belangrijk dat de kleding en andere textiel nog in goede staat is. Wat u niet kunt inleveren zijn dekbedden, kussens, bedlinnen, kleine lappen stof of vloerbedekking. Cees Wursten zorgt dat de gesloten kledingzakken naar een sorteerdepot worden gebracht. Wat gebeurt er eigenlijk met de kleding? Een deel wordt verkocht via de Dorcas-kringloopwinkels in Nederland, een ander deel wordt verkocht aan verschillende opkopers. De opbrengst gaat naar de Dorcas projecten.

'Mijn oproep is om uw kleding te blijven brengen. Vertel aan anderen om goede gedragen kleding niet weg te gooien maar in de Dorcas container te doen. Uw hulp blijft nodig en op deze manier kunt u uw steentje bijdragen aan mensen in nood’, aldus Cees.

2023-09-25 09:26:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.