advertentie

Club vol plannen en nieuwe initiatieven

Carijn Bergman nieuwe voorzitter Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt

Vorige week heeft er een bestuurswisseling bij Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt plaatsgevonden. Na 14 jaar voorzitterschap heeft Henk Doedens het stokje overgedragen. Met Carijn Bergman als nieuwe voorzitter lijkt de club klaar voor een volgende fase vol plannen en nieuwe initiatieven. Haar ervaring en passie voor zwemmen zullen zeker een positieve invloed hebben op de club en haar leden. "Het streven om de club te laten groeien en te versterken met een voltallig bestuur is lovenswaardig", aldus het bestuur in een reactie.

Het aanbieden van diverse activiteiten, zoals zwemmen voor het c-diploma, reddingszwemmen en trimzwemmen, toont de veelzijdigheid van de club en maakt het aantrekkelijk voor een breed publiek, jong en oud. Het feit dat de club ruimte heeft voor nieuwe leden biedt kansen voor mensen die geïnteresseerd zijn in zwemmen en reddingsbrigadewerk. Het vooruitzicht om op 1 mei te kunnen zwemmen in het openluchtbad van Hasselt zal ongetwijfeld enthousiasme brengen bij de leden. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in meer informatie over de club en hoe lid te worden, kunnen terecht op de website www.reddingsbrigade-zrh.nl en op de sociale-media-kanalen van de club, zoals Facebook en Instagram.

Met een bevlogen nieuwe voorzitter, Margit Pelleboer voor de ledenadministratie, Stefanie van de Berg als algemeen lid, het huidige bestuur met Gayan Faverey en Nico Schra en een gemotiveerd kader, lijkt Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt klaar te zijn voor de toekomst met veel zwemplezier en veiligheid in en rondom het water.

2024-03-25 10:54:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.