advertentie

Gefeliciteerd met het gouden huwelijksjubileum!

Verrassing voor burgemeester Bilder tijdens bezoek aan 50 jarig huwelijk van echtpaar Ferwerda-Lakké in Hasselt

Verrassing voor burgemeester Bilder tijdens bezoek aan 50 jarig huwelijk van echtpaar Ferwerda-Lakké in Hasselt© Gemeente Zwartewaterland

Op 9 juli 2023 waren de heer en mevrouw Ferwerda-Lakké uit Hasselt 50 jaar getrouwd. Ter gelegenheid hiervan bracht burgemeester Bilder hen een bezoekje met de felicitaties namens de gemeente Zwartewaterland. Tijdens dit bezoek kreeg de burgemeester een olieverfschilderij van Hasselt aangeboden, gemaakt door Han in 1985. Hiervoor wordt een mooi plekje gezocht in het gemeentehuis.

Han Ferwerda en Anneke Lakké zijn vijftig jaar getrouwd. Han is geboren in Utrecht en heeft in verschillende steden gewoond. Hij studeerde Beeldende Vorming in Amersfoort. Anneke is geboren in Goes en groeide op in Zeeland. Zij werd psychiatrisch verpleegkundige en werkte in Den Dolder en Amersfoort. Daar ontmoetten zij elkaar en trouwden in 1973. 

Zij hebben drie dochters, twee kleinzoons en een kleindochter, die verspreid over het land wonen. Zij vieren hun jubileum vier keer: met vrienden, met hun kinderen en kleinkinderen, met Anneke's familie in Zeeland en met Han's familie bij Utrecht.

2023-07-11 11:18:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.