advertentie

Schagen Green Sprint

Ster van Zwolle te volgen bij Wielercafé de Veldschuur

Op zaterdag 2 maart 2024 wordt de Veldschuur in Rouveen omgedoopt tot Wielercafé. Bij de inrit van de locatie is de Schagen Green Sprint, onderdeel van de Ster van Zwolle. Deze wielerwedstrijd staat bekend als groot, internationaal spektakel rondom Zwolle.

Schagen Green Sprint
De 63e editie van de Ster van Zwolle gaat op zaterdag 2 maart om 12.00 uur van start in Zwolle. Rond 15.00 uur worden de wielrenners op de Stadsweg in Rouveen verwacht, waar ze strijden om de Schagen Green Sprint. Belangstellenden kunnen hier bij zijn!

Wedstrijd volgen
De wedstrijd is op een groot scherm live te volgen in de Veldschuur, die direct aan de route ligt. Als de teams in de buurt zijn, is het slechts een kleine wandeling naar de weg waar de sprint te bekijken is. Vervolgens is de finish binnen op het scherm te zien. Er is ook een verloting, waarbij deelnemers kans maken op een Schagen-fietstenue.

Praktische informatie
Wielercafé de Veldschuur, Wijkweg 2 in Rouveen, opent de deuren op 2 maart van 11.30 uur tot en met 17.00 uur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Tot 14.15 uur is de parkeerplaats bereikbaar. Op het moment dat de wielrenners langsrijden is de weg tijdelijk afgesloten. Zin in wat te eten of te drinken? Ook dat is mogelijk bij de Veldschuur. 

2024-02-16 10:16:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.