Donderdag 28 september 2023, vanaf 19.00 uur

Sluziger trots: maak kennis met Van Dijk Bakery in Sluuspoort

Zwartsluis mag trots zijn op de vele bedrijvigheid die er plaatsvindt. En op haar bedrijfsleven. In de serie 'Sluziger trots' is het mogelijk kennis te maken met of meer te weten te komen over die bedrijven. Op donderdag 28 september 2023 is Van Dijk Bakery te gast in Sluuspoort. Deze ongetwijfeld boeiende (én smakelijke) avond begint om 19.30 uur. De entree bedraagt 8 euro, inclusief koffie/thee. Sluuspoort is open vanaf 19.00 uur.

Wat kun je deze avond verwachten?
Van Dijk Bakery laat weten wie ze zijn én wie ze blij maken. En wat ze daarvoor allemaal doen. Tijdens de presentatie wordt een tipje van de sluier opgelicht over onder meer de reis naar wat anno 2023 'de muffinmaster van Europa' genoemd wordt. Een reis die 92 jaar geleden begon. Er is volop aandacht voor die rijke geschiedenis met een presentatie van bekende producten en locaties van weleer. Ook is er een boeiend onderdeel met een greep uit de vele Sluzigers die in die 92 jaar bij Van Dijk hebben gewerkt.

Bij Van Dijk Bakery ligt de nadruk op passie voor lekkere producten!
We maken kennis met de producten die vandaag de dag worden gemaakt en krijgen inzicht in wie de klanten zijn van dit Sluziger bedrijf, dat haar activiteiten tot over de landsgrenzen heeft. Er wordt een duidelijk beeld gegeven van hoe anno 2023 de producten nog altijd net zo lekker, maar inmiddels wel volop geautomatiseerd worden gemaakt. En ook in deze bedrijfstak speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Hoe Van Dijk Bakery daar mee omgaat wordt ook toegelicht. En natuurlijk blijft het deze avond niet alleen bij praten over lekkere producten?

2023-09-15 14:14:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.