advertentie

Ook in de herfstvakantie gratis op pad!

Kinderen reizen in oktober gratis met de bus en trein

In de herfstvakantie een dagje eropuit met de (klein)kinderen? Neem eens de bus of trein! Emma (34) reist met haar dochters van 6 en 4 graag met het OV: ‘Voor de kinderen is reizen met de bus of trein echt een belevenis. Ze kijken onderweg hun ogen uit! Voor mezelf is het ook fijn, ik hoef niet op de weg te letten en heb geen gedoe met parkeren!’. In de hele maand oktober reizen kinderen gratis met de bus en regionale trein in Flevoland (behalve het stadsvervoer in Almere en Lelystad), Gelderland en Overijssel. Per e-ticket reizen maximaal drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee met een betalende volwassene (18 jaar of ouder). Op maandag t/m vrijdag is het e-ticket geldig na 9.00 uur en in het weekend de hele dag.

E-ticket online bestellen
Vanaf 1 oktober is het gratis e-ticket online te bestellen via www.ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app. Het ticket is onbeperkt te bestellen. Bekijk alle actievoorwaarden op www.ervaarhetov.nl/kinderengratis

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Twents, Blauwnet en RRReis.

2023-09-29 11:21:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.