advertentie

Gezond en Gelukkig Zwartewaterland

Inspiratielezing over Tienerbrein voor ouders met kinderen van 8 tot 20 jaar

Op dinsdag 7 november 2023, van 19.00 tot 21.00 uur is er de Inspiratielezing Tienerbrein. Neuropsycholoog Jelle Jolles vertelt dan over wat er in het hoofd van tieners omgaat en hoe je hier als ouders mee kunt omgaan. De lezing in het gemeentehuis van Zwartewaterland te Hasselt is voor ouders met kinderen van 8 tot 10 jaar, belangstellenden en professionals.

De opvoeding van kinderen stopt niet als zij de volwassen leeftijd bereiken. Jongeren zijn veel langer ‘werk in uitvoering’. Zij leren plannen, kiezen, beslissen en consequenties overzien tot ver na het 20ste jaar. En daar hebben zij de steun van ouders bij nodig. Daarover gaat de inspiratielezing van Jelle Jolles. De neuropsycholoog laat zien hoe je als ouders de juiste voorwaarden kunt scheppen om je kind van 8 jaar tot ver na de volwassen leeftijd te begeleiden. 

De avond wordt georganiseerd door de gemeente Zwartewaterland. De gemeente en 50 organisaties zetten zich in voor een Gezond en Gelukkig Zwartewaterland. Dit betekent ook dat kinderen veilig opgroeien en met voldoende kansen om zich te ontwikkelen. Kijk voor meer informatie op www.zwartewaterland.nl/gezondengelukkig

Inspiratielezing Tienerbrein | Online aanmelden via: https://bit.ly/45lA7iG

2023-10-26 15:05:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.