advertentie

Geïnteresseerden welkom bij bijeenkomst op dinsdag 11 juni

Inloopbijeenkomst herinrichting Berkenlaan en Wilhelminaplein

De grasvelden aan de Berkenlaan en aan het Wilhelminaplein in Zwartsluis krijgen een nieuwe inrichting. De plannen hiervoor presenteren we, samen met lokale initiatiefnemers, tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 11 juni 2024.

De nieuwe inrichting van de twee grasvelden maakt deel uit van voorgenomen werkzaamheden om de wateroverlast in de Berkenlaan en aan het Wilhelminaplein aan te pakken. Dit vraagt om zowel boven- als ondergrondse werkzaamheden.

Het nieuwe ontwerp voor het grasveld aan de Berkenlaan maakten we samen met de Oranjevereniging Zwartsluis, de Arembergschool en betrokken buurtbewoners. Begin dit jaar wonnen zij samen een leefbaarheidscheque van € 40.000 met hun plan voor een mooie groene leefbare ontmoetingsplaats op het grasveld aan de Berkenlaan. Binnen het nieuwe ontwerp komt ruimte om te spelen en voor meer groen, zoals bomen en andere beplanting. Het veld aan het Wilhelminaplein willen we inrichten met onder andere nieuwe speeltoestellen.

De plannen voor deze werkzaamheden en de herinrichting van de grasvelden aan de Berkenlaan en Wilhelminaplein presenteert de gemeente tijdens een inloopbijeenkomst op 11 juni 2024 in OBS de Aremberg aan de Julianstraat 2 in Zwartsluis. Tussen 17.00 en 19.30 uur zijn medewerkers van de gemeente en de lokale initiatiefnemers van Verrijk je Wijk aanwezig om vragen te beantwoorden. Aan de hand van de reacties, maakt de gemeente een definitieve ontwerp.

2024-05-31 09:09:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.