advertentie

Harryelle, Claudia, Arnold en Sandra

Hasselters op weg naar Tour de Pancreas in Frankrijk

Hasselters op weg naar Tour de Pancreas in Frankrijk© Harryelle Eenkhoorn

Talloze supporters, vele vrijwilligers en meer dan 120 deelnemers gaan deze maand naar Tour de Pancreas in Frankrijk. Ook Harryelle, Claudia, Arnold en Sandra uit Hasselt nemen deel aan het evenement voor het goede doel. Dit viertal wil graag hun steentje bijdragen aan onderzoek naar alvleesklierkanker zodat er hopelijk zo snel mogelijk een medicijn of behandeling komt om deze verschrikkelijke, oneerlijke ziekte te genezen. Claudia verloor haar man, vader en goede vriend Anco Kattenberg op 12 augustus 2023. Een groot verlies.

Bij Tour de Pancreas, van woensdag 11 september t/m zondag 15 september 2024 gaan deelnemers met elkaar de Mont Ventoux beklimmen, als wandelaar, hardloper of fietser. Met hun deelname gaan zij de sportieve uitdaging aan én halen ze tegelijkertijd geld op voor het goede doel. "Want we gaan niet alleen de strijd aan met de ‘Reus van de Provence’, maar ook tegen alvleesklierkanker. Baanbrekend onderzoek onder leiding van prof. dr. Casper van Eijck is hard nodig om het onderzoek naar behandelmethoden voor alvleesklierkanker te financieren."

Iedere donatie telt: www.tourdepancreas.nl/fundraisers/claudia-kattenberg

 

2024-09-02 14:24:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.