Een kwart eeuw onder dak bij basisschool in Hasselt

CBS De Driemaster zet jubilarissen in de spotlight

CBS De Driemaster zet jubilarissen in de spotlight© CBS De Driemaster

Deze week zijn op CBS De Driemaster in Hasselt maar liefst zeven leerkrachten in de spotlight gezet. Ruben van Aefst, Ineke van Amelsfoort, Hillegonda Bosch, Ilona van Dijk, Esther Schouten, Martine Weijs en Dianne Zielman vierde gezamenlijk het 25 jarig jubileum.

Enkele van deze jubilarissen waren tijdens de pandemie al gejubileerd, maar omdat er dit jaar nog een groot aantal 25 jaar ‘in het vak’ zat, werden ze vandaag door kinderen toegezongen en was er vanuit de groepen voor iedere jubilaris een ‘wist-u-datje’ opgesteld of een persoonlijk lied op maat!

Hoewel de meeste jubilarissen hun loopbaan elders gestart zijn, zijn ze allemaal vaste gezichten op de school en in Hasselt. Juf Ilona startte daarentegen wel haar loopbaan op CBS De Driemaster en is daarmee het langst verbonden aan de school. De school is enorm dankbaar zulke ervaren leerkrachten binnen haar team te hebben en hoopt dat de jubilarissen nog vele jaren met plezier mogen blijven werken. Om het jubileum nog extra kracht bij te zetten, zal het team dit aanstaande vrijdag nog met elkaar gaan vieren.

2024-07-10 11:53:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.