advertentie

Uitvoering leefbaarheidscheque Verrijk je Wijk

Officiële opening Bruggetjespad in Hasselt

Begin dit jaar ontvingen initiatiefnemers Wim Kanis en Fokko Douma een leefbaarheidscheque van Verrijk je Wijk voor één nieuw wandelpad in Hasselt. Op donderdag 24 oktober 2024 namen zij het nieuwe Bruggetjespad officieel in gebruik. Dat gebeurde onder het toeziend oog van de makers, belangstellenden en wethouder Harrie Rietman, namens de gemeente Zwartewaterland.

"Vorig jaar vroegen we onze inwoners om gouden plannen. En met dit nieuwe Bruggetjespad heeft Hasselt goud in handen gekregen", zegt wethouder Rietman. "Het natuurpad is een welkome aanvulling op het mooie wandelnetwerk in onze gemeente. En het is bovendien een voorbeeld van de kracht van samenwerking in onze gemeente."

Het nieuwe Bruggetjespad verbindt de prachtige natuur van Zwartewaterland vanaf de Hooibergen met de Stadsweide. Halverwege de wandeling staat een bankje waar wandelaars kunnen uitrusten en genieten van de stilte. 

2024-10-25 11:34:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.