advertentie

Leesclub bij elkaar in Bibliotheek Hasselt

Hasseltse thrillerclub leest Tante Poldi en de Siciliaanse Leewen

Iedere laatste donderdag van de maand komt de leesclub voor thrillerliefhebbers bij elkaar in de Bibliotheek Hasselt. Op donderdag 30 november 2023 bespreekt deze club van 19.30 tot 21.00 uur het spannende boek Tante Poldi en de Siciliaanse Leeuwen van Mario Giordano.

Tante Poldi en de Siciliaanse Leeuwen is het eerste van vijf heerlijk detectives met een hoofdrol – hoe kan het ook anders – voor tante Poldi. Op de achterkant van dit eerste deel wordt het verhaal als volgt geïntroduceerd: “Zeezicht, zon en rust, meer wil de eigenzinnige tante Poldi niet wanneer ze na haar zestigste verjaardag vanuit München naar Sicilië verhuist. Maar dan verdwijnt haar tuinman Valentino spoorloos. Is hij in deval van de maffia gelopen? Poldi gaat op onderzoek uit en komt op haar tocht de niet-onaantrekkelijke rechercheur Montana tegen. Hij wil niet hebben dat Poldi haar neus in zijn onderzoek steekt, maar wie eenmaal de degens kruist met een Beierse…”

Het boek is te lenen via de Bibliotheek Zwartewaterland of als e-book via www.onlinebibliotheek.nl Om aan de leesclub mee te doen, moet je dus wel lid zijn van de Bibliotheek. Verder zijn er geen kosten aan de leesclub verbonden. Kijk voor meer informatie over het boek of direct aanmelden op www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda

2023-10-23 11:11:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.