advertentie

Plezier staat centraal op 28 oktober 2024

PANNA! Magazine komt langs bij SC Genemuiden

Wil je een te gekke voetbaldag beleven, en kans maken op een plek in een van de PANNA! Sterrenteams? Doe dan in de herfstvakantie mee aan de PANNA! Sterrenteam Voetbaldag. Jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar zijn op maandag 28 oktober 2024 welkom bij SC Genemuiden. Organisatie is in handen van PANNA! Magazine, het grootste jeugdvoetbalmagazine van Nederland. Tijdens deze dag staat plezier centraal!

Talentenjacht
Op locaties door het hele land worden tot en met de herfstvakantie van 2024 verschillende PANNA! Sterrenteam voetbaldagen georganiseerd. Aan het einde van iedere voetbaldag worden een aantal jongens en meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd voor de finaledag. Tijdens deze finaledag krijgen alle finalisten de kans om zich in een van de PANNA! Sterrenteams te voetballen.

PANNA! Sterrenteam!
In het PANNA! Sterrenteam ervaar je hoe het is om een echte ster te zijn. De teams nemen deel aan verschillende activiteiten, waaronder een (inter)nationaal toptoernooi! PANNA! Magazine volgt de sterren op de voet. Zo wordt elke speler voorgesteld in het magazine en maken de PANNA!-journalisten een uitgebreid verslag na elke activiteit!

Meer informatie en inschrijven: www.pannasterrenteam.nl

2024-09-05 13:16:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.