advertentie

'De Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis', editie 2024

Hoofdact op Sluispop: 'Perfect Showband'

Van donderdag 9 mei tot en met zaterdag 11 mei 2024 is Zwartsluis wederom in de ban van het maritieme evenement 'De Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis'. Ook de komende editie staat muziek centraal centraal in de programmering. Het openingsconcert is in handen van Muziekvereniging Voorwaarts Zwartsluis. De hoofdact op Sluispop op Hemelvaartsdag is 'Perfect Showband'. Bij de Perfect Showband maak je kennis met zes getalenteerde multi-instrumentalisten, waaronder vijf muzikanten en een getalenteerde zangeres. Wat de band echt bijzonder maakt, is dat ze een van de weinige bands zijn die altijd standaard blazers in hun line-up hebben. Met meerdere blazers in de gelederen, brengen ze trompetten, saxofoons en trombones naar voren in elke show, wat hen onderscheidt van vele andere bands.

Op vrijdag 10 mei 2024 staat de Nacht van Zwartsluis op het programma, en zaterdag 11 mei 2024 staat volop in het teken van Dweilorkest KEK, De Kolksluuszangers en Muziekvereniging Voorwaarts.

Alle informatie over de diverse activiteiten rondom de historische boten en de optredende artiesten tijdens het evenement vind je op: www.sleepbootdagen.com

 

2024-04-08 14:50:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.