advertentie

Radiomarathon, van 12 t/m 14 december 2024

Stichting Kinderdroomwens goede doel van Zwartewaterland Helpt

Met meerderheid van stemmen is Stichting Kinderdroomwens gekozen tot het goede doel voor de Radiomarathon editie 2024 van Zwartewaterland Helpt. 'Dit jaar wordt de radiomarathon een week eerder gehouden ten opzichte van vorige edities. Een van de redenen is dat we niet willen concurreren met het Glazen Huis van 3FM Serious Request, die dit jaar neerstrijkt in onze buurgemeente Zwolle', aldus Petrit Sterenberg van Zwartewaterland Helpt.

Stichting Kinderdroomwens zet zich al 18 jaar in voor kinderen en jongvolwassenen met een traumatische ervaring. Zij hebben ervaringen die uiteenlopen van bijvoorbeeld het verliezen van een broertje, zusje, vader of moeder tot gehandicapt raken, lijden aan ziekte, misbruikt zijn of uit huis worden geplaatst. Deze doelgroep valt helaas in de praktijk vaak tussen wal en schip. Daarom zet Stichting Kinderdroomwens zich in om hen op een professionele en verantwoorde manier te ondersteunen. Ze zorgen dat er voor deze doelgroep, ondanks zo’n donkere periode, weer een zon aan de horizon komt te schijnen. Bij Stichting Kinderdroomwens organiseren ze activiteiten die zorgen voor ontspanning, begeleiding en contact met lotgenoten.

Help mee! De maand december lijkt nog ver weg, maar Zwartewaterland Helpt kan het hele jaar door alle hulp goed gebruiken. De driedaagse radiomarathon wordt gehouden van 12 t/m 14 december 2024, maar dat betekent niet dat er alleen in de maand december geld ingezameld kan worden. Dus heb je een leuk idee voor een actie, wil je meehelpen als vrijwilliger of heb je tips voor ons? Neem dan contact op via info@zwartewaterlandhelpt.nl Samen kunnen we ons inzetten voor de doelgroep van Stichting Kinderdroomwens. Met een financiële bijdrage kunnen wij kinderen en jongvolwassenen helpen. Kijk voor meer informatie op www.zwartewaterlandhelpt.nl of Facebook en Instagram.

2024-10-08 08:59:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.